Menu
Your Cart

Utopia Baits - Slow Sinking Usturoi 10mm

Utopia Baits - Slow Sinking Usturoi 10mm
Utopia Baits - Slow Sinking Usturoi 10mm
Utopia Baits - Slow Sinking Usturoi 10mm
Nou
Utopia Baits - Slow Sinking Usturoi 10mm
Utopia Baits - Slow Sinking Usturoi 10mm
Utopia Baits - Slow Sinking Usturoi 10mm
Utopia Baits - Slow Sinking Usturoi 10mm
  • Stoc: In stoc
  • Model: UTBSSU10

Pret recomandat

Pretul se poate vizualiza dupa logare ca partener UtopiaBaits

Utopia Baits este brand-ul sub care Catalin Constantinescu ofera pescarilor ce prefera stilul de pescuit la feeder nade si momeli de ultima generatie, testate de-a lungul timpului pe o varietate mare de ape din Romania cu rezultate de exceptie pescuind la Crap in stilul Method Feeder.

Aceasta gama de produse se remarca prin calitatea exceptionala a ingredientelor folosite, eficienta, dar si prin faptul ca au fost concepute pentru aputea  fi folosite intr-o multitudine de monturi cu fir de par, de la ochet simplu, lasou , pana la deja clasicele monturi cu banda de silicon pentru pelete sau ac pentru momeala ( bait sting).

Spre deosebire de alte produse aflate in piata, la realizarea acestora s-a pus un accent pronuntat pe ingredientele din care aceste momeli sunt realizate, ingrediente precum : faina de creveti, faina de pui, betaina anhidra, stimulatori de apetit, potentiatori de gust si aroma plus multe alte ingrediente ce dau acestor momeli calitati nutritive net superioare altor produse.

Utopia Baits Slow Sinking au un aport nutritional crescut comparativ cu alte momeli de substrat ce nu sunt solubile, fiind identificate ca si sursa de hrana de catre pesti ceea ce inseamna mai multi adusi pe salteau de primire.

Utopia Baits Slow Sinking sunt momeli scufundatoare a caror greutate a fost modificata asfel incat sa “ pluteasca” deasupra substratului fara a se afunda in el . De aici le vine si numele de Slow Sinking care se traduce prin  “ scufundare lenta “.

Un alt avantaj incontestabil al Utopia Baits Slow Sinking este acela ca datorita modificarii greutatii momelii vor fi aspirate aproape la fel de usor ca si momelile de tip Wafter !

Momelile de tip Slow Sinking sunt recomandate in situatiile in care ne dorim o selectie a taliei pestilor sau pescuit in zone cu apa mica pe o apa agitata ( vant / valuri ) si nu vrem ca momeala sa se ridice in masa apei speriind pestii sau agatandu-i in mod accidental.

Recomandam Utopia Baits Slow Sinking pescarilor ce fac partide dedicate la Crap , caras si platica mare pe Dunare, folosind tehnica Method Feeder. Acestea isi vor demonstra eficinta nefiind afectate de puterea de curgere a apei , nu vor “ flutura” in masa apei !

Culorile sunt de cea mai buna calitate, Fluo , nu se degradeaza chiar daca vom utiliza o singura momeala pe toata perioada partidei. Aceeasi calitate a ingredientelor si atentia pentru procesul de fabricatie asigura integritatea momelilor Utopia Baits Slow Sinking pe o durata foarte mare de timp, chiar si atunci cand sunt utilizate in pescuitu la method pe Dunare.

Aroma este una puternica, permeabilitatea momelii permite permanenta eliberare a substantelor solubile in apa si va asigura o atractie sporita si sanse mult mai mari la o prezentare.

Recipientul a fost ales special pentru a oferi acces facil la momelile din interior, avand gura mare, capacul se inchide bine si la interior, prezinta o garnitura ce etansaza perfect, mentinand momelile in cele mai bune conditii pentru lungi perioade de timp.

Utopia Baits Slow Sinking Usturoi este o momeala extrem de eficienta pe apele salbatice si are o aroma intensa, usor identificata de pesti cu o sursa de hrana Aroma intensa, puternica, ramane neschimbata chiar si dupa utilizari repetate

  • Rezistente la croseta ( pot fi utilizate in montura cu fir de par clasica )
  •  Mix de 3 culori : Galben Fluo, Portocaliu Fluo, Alb Fluo
  •  Aroma : Usturoi
  •  Momeala scufundatoare
  •  Pot fi utilizate in orice tip de montura cu fir de par
  •  Dimensiune : 10mm
  •  Ambalaj : Borcan PET cu gura mare, prevazut cu un capac si folie de etansare pentru mentinerea momelilor proaspete
  •  Cantitate: 60ml

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.