Menu
Your Cart

Nada Utopia Baits

Utopia Baits Active Fishmeal este o nada cu adevarat incredibila, reteta fiind indelung ajustata pentru a obtine un echilibru perfect intre atractia si retentiea crapului pe vad, o mecanica impecabila si o culoare ce se poate camufla cu lejeritate in majoritatea apelor din tara. Este o nada ce ..
Utopia Baits Bream & Carassio este o nada cerealiera special conceputa pentru pescuitul la cosulet si pluta pe ape salbatice adresandu-se speciilor de ciprinide prezente in apele noastre precum : caras, platica, babusca, rosioara si crap.Utopia Baits Bream & Carassio are la baza un..
Utopia Baits Carp & Carassio a fost dezvoltata special pentru pescuitul la cosulet sau pluta in ape salbatice al ciprinidelor, ingredientele utilizate in aceasta reteta fiind focusate in special pe speciile: Crap si Caras.Utopia Baits Carp & Carassio este o nada naturala, cerealier..
Utopia Baits Green Halibut este o nada verde special creata pentru pescuitul la method feeder pestele tinta fiind Crapul. Poate fi folosita pe tot parcursul anului cu rezultate excelente, putem astfel afirma ca poate fi considerata si o nada pentru apa rece.Utopia Baits Green Halibut este ..
Utopia Baits River Method este o nada naturala, cerealiera,  conceputa special pentru pescuitul la method feeder pe ape curgatoare si Dunare.Utopia Baits River Method are la baza o reteta ce abunda in produse de panificatie si patiserie combinate perfect cu germeni cerealieri pentru a..
Gama de nade Utopia Baits se largeste prin aditia unui sortiment cu totul special si care va acoperi nevoile oricarui pescar ce prefera pescuitul pe ape curgatoare, fie ca vorbim de raui mici si medii sau chiar pescuitul la feeder pe Dunare.Utopia Baits Cheese & Fish este o combinatie unica conc..
Nadele Utopia Baits au fost special concepute pentru pescuit la feeder avand la baza principiul atractiei prin identificarea de catre pesti a acestora ca sursa de hrana deosebit de valoroasa, realizate, promovate si recomandate de Catalin Constantinescu.Peste trei ani de documentatie din domeniul pi..
Nadele Utopia Baits au fost special concepute pentru pescuit la feeder avand la baza principiul atractiei prin identificarea de catre pesti a acestora ca sursa de hrana deosebit de valoroasa, realizate, promovate si recomandate de Catalin Constantinescu.Peste trei ani de document..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.