Menu
Your Cart

Utopia Baits Tutti Frutti Wafter 8 & 5mm

Utopia Baits Tutti Frutti Wafter 8 & 5mm
Utopia Baits Tutti Frutti Wafter 8 & 5mm
Utopia Baits Tutti Frutti Wafter 8 & 5mm
Utopia Baits Tutti Frutti Wafter 8 & 5mm
Nou
Utopia Baits Tutti Frutti Wafter 8 & 5mm
Utopia Baits Tutti Frutti Wafter 8 & 5mm
Utopia Baits Tutti Frutti Wafter 8 & 5mm
Utopia Baits Tutti Frutti Wafter 8 & 5mm
Utopia Baits Tutti Frutti Wafter 8 & 5mm
 • Stoc: In stoc
 • Model: UTBtutti

Pret recomandat

Pretul se poate vizualiza dupa logare ca partener UtopiaBaits

Utopia Baits este brand-ul sub care Catalin Constantinescu ofera pescarilor ce prefera stilul de pescuit la feeder nade si momeli de ultima generatie, testate de-a lungul timpului pe o varietate mare de ape din Romania cu rezultate de exceptie pescuid la Crap in stilul Method Feeder.

Aceasta gama de produse se remarca prin calitatea exceptionala a ingredientelor folosite, eficienta, dar si prin faptul ca au fost concepute pentru aputea  fi folosite intr-o multitudine de monturi cu fir de par, de la ochet simplu, lasou , pana la deja clasicele monturi cu banda de silicon pentru pelete sau ac pentru momeala ( bait sting).

Spre deosebire de alte produse aflate in piata, la realizarea acestora s-a pus un accent pronuntat pe ingredientele din care aceste momeli sunt realizate, ingrediente precum : faina de creveti, faina de pui, betaina anhidra, stimulatori de apetit, potentiatori de gust si aroma plus alte cateva ingrediente ce dau acestor momeli calitati nutritive net superioare altor produse. Asadar, dupa cum va puteti da seama, Utopia Baits Wafter vin cu un aport nutritional crescut, fiind identificate ca si sursa de hrana de catre pesti. Acest lucru le situeaza deasupra celorlalte momeli de tip Wafter si vor produce prezentari acolo unde toate celelalte momeli de tip Wafter vor da gresi.

Din punct de vedere mecanic, Utopia Baits Wafter se vor echilibra perfect cu monturile folosite de pescari realizate pe carlige Nr.10 si ac pentru momeala, in functie de greutatea carligelor utilizate echilibrarea critica fiind posibila chiar si cu marimi mai mici. Carligul va ramane pe substrat iar momeala se va afla deasupra substratului in masa apei.

Textura Utopia Baits Wafter permite pescarului sa taie din momeala fara a afecta integritatea acesteia, iar un lucru foarte important, aceste momeli pot fi taiate jumatati si montate pe un Bait Sting Nr.10, puteti crea momeli bicolore , combinatii de gust, aroma si culoare ce va pot oferi avantaje enorme in cele mai grele conditii de pescuit.

Culorile sunt de cea mai buna calitate, Fluo , nu se degradeaza chiar daca vom utiliza o singura momeala pe toata perioada partidei. Aceeasi calitate a ingredientelor si atentia pentru procesul de fabricatie asigura flotabilitatea Utopia Baits Wafter pe o durata mai mare de 24h submersie in apa. Asadar, indiferent cat veti folosi aceasta momeala, veti fi siguri ca prezentarea carligului si momelii va fi aceeasi la fiecare lansare.

O alta caracteristica demna de luat in seama ( si spunem noi , unica ) este faptul ca, desi in ambalaj vom regasi doua diametre diferite ale wafters-urilor, 8 respectiv 5 mm, acestea au fost special concepute pentru a oferi aceeasi prezentare a carligului, indiferent de diametrul ales. Mai precis, daca vom avea un carlig nr.10 legat cu un bait sting de 10mm, vom monta un wafters de 8mm, carligul va ramane culcat pe substrat iar momeala va fi prezentata in masa apei, deasupra substratului. Daca pe acelas carlig si sting vom alege sa montam un wafters de 5mm, prezentarea nu va avea de suferit, va fi exact ca in cazul precedent.

Aceasta caracteristica este data de faptul ca, desi identice ca si compozitie, momelile au fost concepute ca avand flotabilitate diferita, tocmai pentru ca atunci cand dorim schimbarea momelii, din 8 in 5mm sau invers, nu vom fi nevoiti sa schimbam intreaga montura cu fir de par pentru a incerca sa avem o prezentare critic echilibrata.

Aroma puternica si gustul pregnant precum si permeabilitatea momelii, permanenta eliberare a substantelor solubile in apa, va asigura o atractie sporita si sanse mult mai mari la o prezentare chiar si in balti cu densitate mica unde nu reusim sa strangem mai mult de 1-2 pesti pe vad.

 •  Aroma intensa, puternica, ramane neschimbata chiar si dupa utilizari repetate
 •  Culoare:  Portocaliu Fluo
 •  Gust: Dulce
 •  Aroma : Tutti Frutti
 •  Flotabilitatea ramane neschimbata chiar si dupa mai multe utilizari
 •  Textura speciala, permite ajustarea momelii fara a-i afecta integritatea
 •  Pot fi utilizate in orice tip de montura cu fir de par
 •  Dimensiune : 8mm + 5mm
 •  Wafter : Echilibreaza critic un carlig nr.10 cu fir de par si Bait sting
 •  Ambalaj : Borcan PET prevazut cu capac Twist Off si inchidere etansa
 •  Cantitate: 60ml

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.