Menu
Your Cart

Utopia Baits Fluoro Micro Pop-up Mix 5mm

Utopia Baits Fluoro Micro Pop-up Mix 5mm
Utopia Baits Fluoro Micro Pop-up Mix 5mm
Nou
Utopia Baits Fluoro Micro Pop-up Mix 5mm
Utopia Baits Fluoro Micro Pop-up Mix 5mm
Utopia Baits Fluoro Micro Pop-up Mix 5mm
 • Stoc: In stoc
 • Model: UTBMPU5MM

Pret recomandat

Pretul se poate vizualiza dupa logare ca partener UtopiaBaits

Utopia Baits este brand-ul sub care Catalin Constantinescu ofera pescarilor ce prefera stilul de pescuit la feeder nade si momeli de ultima generatie, testate de-a lungul timpului pe o varietate mare de ape din Romania cu rezultate de exceptie pescuind la Crap in stilul Method Feeder.

Aceasta gama de produse se remarca prin calitatea exceptionala a ingredientelor folosite, eficienta, dar si prin faptul ca au fost concepute pentru aputea  fi folosite intr-o multitudine de monturi cu fir de par, de la ochet simplu, lasou , pana la deja clasicele monturi cu banda de silicon pentru pelete sau ac pentru momeala ( bait sting).

Utopia Baits Floro Micro Pop-up Mix 5mm vin in completarea gamei de nade, momeli si micropelete acoperindu-se la momentul acesta orice situatie intalnita la malul apei, indiferent de specia pasnica tinta.

Utopia Baits Fluoro Micro Pop-Up au flotabilitate crescutam culori fluorescente , vii, vibrante, usor de reperat. Aceast tip de momeala va produce rezultate exceptionale pentru cei ce pescuiesc la method feeder avand ca tinta Caras si Platica. Nu in ultimul rand, in anotimpul rece, toamna tarziu, iarna sau primavara devreme, se vor dovedi momeli exceptional de eficiente in pescuitul crapului de orice talie. Avand flotabilitate mare, utilizand carlige de 12-16 si banda sau Bait Sting de 5-7mm, aceste momeli pot fi prezentate in masa apei fiind mult mai vizibile decat cele ce se mentin aproape de substrat. Flotabilitatea mare le recomanda a fi utilizate chiar si pe zonele unde substratul este namolos, carligul si momeala.

Una dintre cele mai eficiente prezentari ale carligului pe care le puteti avea, in special cand vorbim de Caras si Platica, va fi atunci cand vom utiliza carlige mici si Bait Sting de 10mm intrucat, incarcand pe Bait-Sting 2 viermi si un Micro Pop-Up , vom avea o prezentare critic echilibrata, carligul pe substrat si Pop-up-ul impreuna cu viermii vor fi prezentati in masa apei, deasupra substratului . Avem asadar o combinatie perfecta intre o momeala vie si o momeala de maxima atractie vizuala si olfactiva.

Textura Utopia Baits Fluoro Micro Pop-Up permite pescarului montarea acesteia cu maxima usurinta, fiind una " cauciucata" suficient de moale pentru a se lucra excelent cu ea dar in acelas timp, rezista foarte bine presarii in matrita, atacului pestilor mici si actiunii apei, pastrandu-si flotabilitatea pentru foarte, foarte mult timp.

Utopia Baits Fluoro Micro Pop-Up Mix sunt mai mult decat simple momeli flotante. Acestea au un gust extrem de dulce, eliberat in timp pe vad, pe masura ce momeala este permeata de apa. Aroma acestora este special conceputa pentru a persista si ea timp indelungat, este un mix de Citrice care si-a dovedit eficienta in special in pescuitul la Caras.

Culorile sunt de cea mai buna calitate, Fluo , nu se degradeaza chiar daca vom utiliza o singura momeala pe toata perioada partidei. Aceeasi calitate a ingredientelor si atentia pentru procesul de fabricatie asigura flotabilitatea Utopia Baits Wafter pe o durata mai mare de 24h submersie in apa. Asadar, indiferent cat veti folosi aceasta momeala, veti fi siguri ca prezentarea carligului si momelii va fi aceeasi la fiecare lansare.

Aroma puternica si gustul pregnant precum si permeabilitatea momelii, permanenta eliberare a substantelor solubile in apa, va asigura o atractie sporita si sanse mult mai mari la o prezentare chiar si in balti cu densitate mica unde nu reusim sa strangem mai mult de 1-2 pesti pe vad.

Ambalajul produsului este si el atent ales, un ambalaj de cea mai buna calitate, practic, gura mare pentru a avea acces facil in alegerea momelii dorite, dar si mai important, la interiorul capacului avem o folie de etansare ce va asigura prospetimea si aroma momelilor pentru foarte mult timp . 

Utopia Baits Fluoro Micro Pop-Up Mix 5mm va fi de nelipsit din trusa oricarui pescar. In ambalaj avem un mix de nu mai putin de 6 culori Fluorescente, posibilitatea de a alege momeala potrivita pentru timpul, pestele si conditiile specifice ale zilei de pescuit, fiind mult imbunatatite. La interior vom regasi urmatoarele culori Fluorescente : Rosu, Galben, Verde, Alb, Roz si Portocaliu.

 •  Aroma intensa, puternica, ramane neschimbata chiar si dupa utilizari repetate
 •  Mix 6 culori Fluorescente:  Portocaliu, Rosu, Verde, Roz, Galben si Alb
 •  Gust: Dulce
 •  Aroma : Citrus ( combinatie de citrice )
 •  Flotabilitatea ramane neschimbata chiar si dupa mai multe utilizari
 •  Textura excelenta, cauciucata, usor de montat in bait-sting dar foarte rezistenta in utilizari repetate
 •  Pot fi utilizate in orice tip de montura cu fir de par
 •  Dimensiune : 5mm
 •  Momeala tip Pop-Up : echilibreaza critic un carlig mai gros nr.10 cu fir de par si Bait sting de10mm
 • Momeala tip Pop-Up : prezinta carligul si momeala in masa apei utilizand carlige usoare de 10 sau mai mici si bait-sting de 5-10mm
 •  Ambalaj : Borcan PET cu gura mare, prevazut cu un capac si folie de etansare pentru mentinerea momelilor proaspete
 •  Cantitate: 60ml

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.