Menu
Your Cart

Utopia Baits - Nutri Bomb Ultra Krill

Utopia Baits - Nutri Bomb Ultra Krill
Utopia Baits - Nutri Bomb Ultra Krill
Utopia Baits - Nutri Bomb Ultra Krill
Nou
Utopia Baits - Nutri Bomb Ultra Krill
Utopia Baits - Nutri Bomb Ultra Krill
Utopia Baits - Nutri Bomb Ultra Krill
Utopia Baits - Nutri Bomb Ultra Krill
 • Stoc: In stoc
 • Model: UTBNBUK

Pret recomandat

Pretul se poate vizualiza dupa logare ca partener UtopiaBaits

Utopia Baits prin produsele puse la dispozitia pescarilor s-a remarcat mereu prin calitate fara compromis, rezultatele avute de cei care au ales brandul Utopia Baits de-alungul anilor, au confirmat eficienta produselor , fiind motorul principal pentru a continua eforturile sustinute de a duce nadele si momelile de pescuit mereu cu un pas inainte. 

Nutri Bomb este propunerea Utopia Baits pentru momeala scufundatoare perfecta avand in centru pescuitul modern realizat cu preponderenta pe incinte amenajate, tehnica preferata fiind pescuitul la method feeder. Suntem sigur ca aceasta gama va ridica standardele si exigentele in ceea ce priveste momelile de pescuit utilizate in prezent!

Nutri Bomb nu este un nume ales aleatoriu, este o afirmatie, o descriere in sine a produsului . Sunt pur si simplu “ bombe nutritive” identificate de catre pesti ca o reala si foarte importanta sursa de hrana ce nu ii poate lasa indiferenti.

Nutri Bomb inglobeaza toate elementele esentiale unei momeli perfecte pentru pescuit : un mix de fainuri super nutritive, incepand cu fainurile din peste, fainuri din crustacee si fainuri din moluste, pana la fainurile cerealiere rezultate din germeni, proteine lactice si multe alte elemente de atractie si stimulare a apetitului. Partea lichida ce intra in compozitia acestor momeli solubile este si ea atent aleasa in functie de fiecare sortiment in parte si poate fi considerata “ hrana lichida “.

Nutri Bomb are in gama momeli diferite, gusturi diferite, culori diferite, fiecare momeala in parte fiind capabila de a produce rezultate acolo unde orice alta momeala va da gres. In felul acesta avem acoperita orice situatie de pescuit pe care o putem intalni. Nu in ultimul rand, aceste momeli solubile pot fi utilizate pe tot parcursul anului , indiferent de temperatura apei .

Nutri Bomb a reusit nu doar sa inglobeze cele mai eficiente si calitative ingrediente utilizate pentru momelile de pescuit, dar a tinut cont si de modalitatea in care acestea vor fi folosite de catre pescar. Astfel, timpul de desfacere este unul scurt, specific pescuitului la feeder, momeala incepand sa lucreze in cateva secunde, eliberand gust, aroma si elemente nutritive in jurul carligului si in functie de curentii de substrat, aceasta atractivitate isi va mari sfera de influenta. Culoarea, gustul si aroma sunt si ele elemente de atractie vizuala si senzoriala.

Nutri Bomb desi in timpul testelor a fost propusa ca o momeala clasica, sferica, a fost conceput ca si produs final sub forma cilindrica de “ dumbell “ . In acest mod, indiferent daca preferati montura cu fir de par si Bait-Sting sau montura fir de par cu banda elastica, montarea momelilor Nutri Bomb nu va reprezenta un impediment si nu va fi necesara schimbarea forfac-ului .

Utopia Baits Nutri Bomb Ultra Krill este destinata unui pescuit centrat pe specia Crap dar cu rezultate excelente in selectarea exemplarelor mari de Platica si Caras. Are in componenta fainuri predigerate din peste, si o mare cantitate de faina din Krill Arctic de cea mai buna calitate. Nivelul nutritiv al acestora este de necontestat iar ca eficienta, momelile ce au la baza fainuri de crustacee, nu mai au nevoie de nicio prezentare.

Nutri Bomb Ultra Krill este o momeala cu un timp mai mare de dizolvare ce se datoreaza prezentei in mod natural in compozitie a uleiurilor continute de fainurile animale. Acest lucru poate constitui un adevarat avantaj pentru cei ce doresc o selectie de talie intrucat ofera pescarului un timp mai indelungat de asteptare pana ce momeala se va dizolva in totalitate.

Culoarea Roz Fluo va fi accentuata in momentul in care momeala va incepe sa lucreze in apa si primul strat se va dizolva lasand libere gustul dulce - sarat, aroma puternica de Krill si fainurile predigerate din peste, sa isi faca “ magia “ .

 • Momeala scufundatoare solubila
 • Maxima eficienta
 • Perfecte pentru pescuit la Method feeder
 • Ingrediente de cea mai buna calitate
 • Procesul de dizolvare incepe imediat ce momeala ajunge pe substrat
 • Contine o mare cantitate de faina din Krill
 • Contine faina din peste predigerata
 • Recomandate pentru Crap, Platica si Caras
 • Forma cilindrica, pot fi utilizate atat in Bait-Sting cat si in Banda pentru Pelete
 • Sortiment : Ultra Krill
 • Aroma : Krill
 • Gust : Dulce + Sarat
 • Culoare : Roz Fluo
 • Diametru : 10mm
 • Timp mediu de dizolvare: 20-30min
 • Ambalaj : 60ml

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.