Menu
Your Cart

Utopia Baits - Pop-Up Scoica 10mm

Utopia Baits - Pop-Up Scoica 10mm
Utopia Baits - Pop-Up Scoica 10mm
Utopia Baits - Pop-Up Scoica 10mm
Nou
Utopia Baits - Pop-Up Scoica 10mm
Utopia Baits - Pop-Up Scoica 10mm
Utopia Baits - Pop-Up Scoica 10mm
Utopia Baits - Pop-Up Scoica 10mm
 • Stoc: In stoc
 • Model: UTBPUS10

Pret recomandat

Pretul se poate vizualiza dupa logare ca partener UtopiaBaits

Utopia Baits este brand-ul sub care Catalin Constantinescu ofera pescarilor ce prefera stilul de pescuit la feeder nade si momeli de ultima generatie, testate de-a lungul timpului pe o varietate mare de ape din Romania cu rezultate de exceptie pescuind la Crap in stilul Method Feeder.

Aceasta gama de produse se remarca prin calitatea exceptionala a ingredientelor folosite, eficienta, dar si prin faptul ca au fost concepute pentru aputea  fi folosite intr-o multitudine de monturi cu fir de par, de la ochet simplu, lasou , pana la deja clasicele monturi cu banda de silicon pentru pelete sau ac pentru momeala ( bait sting).

Spre deosebire de alte produse aflate in piata, la realizarea acestora s-a pus un accent pronuntat pe ingredientele din care aceste momeli sunt realizate, ingrediente precum : faina de creveti, faina de pui, betaina anhidra, stimulatori de apetit, potentiatori de gust si aroma plus multe alte ingrediente ce dau acestor momeli calitati nutritive net superioare altor produse.

Utopia Baits Pop-Up au fost create din necesitatea rezolvarii situatiilor specifice aparute in pescuitul la feeder dar chiar si in pescuitul la crap, acolo unde substratul este prea malos pentru a prezenta eficient momeala in apropierea lui sau in situatiile in care substratul este acoperit de vegetatie ( matasea broastei, vegetatie descompusa , frunze etc ), pentru a avea o partida reusita fiind necesara prezentarea momelii in masa apei.

Utopia Baits Pop-Up sunt momeli cu flotabilitate ridicata, acestea prezentand montura si carligul deasupra substratutlui indiferent de marimea si greutatea carligului ( Nr.14 – 3 ) si sunt ideale pentru realizarea monturilor de pescuit la crap de tip “ Snow Man “ ceea ce presupune combinarea unei momeli scufundatoare ( pelete sau boilies ) cu o momeala flotanta de tip Pop-Up. Aceasta prezentare este una dintre cele mai eficiente si utilizate de catre pescari.

Utopia Baits Pop-Up au o consistenta elastica, rezista foarte bine la croseta ( nu se crapa ) fapt ce face posibila montarea acestei momeli in orice tip de montura preferam (ex: putem trage o banda elastica pentru pelete prin interiorul momelii si aceasta va ramane blocata acolo  , putem folosi monturi cu quick stop , putem monta momeala intr-un fir de par mai gros si putem trece nodul ochetului prin momeala fara a o crapa etc ) .

Momelile de tip Pop-Up sunt recomandate in situatiile in care ne dorim o prezentare a momelii in masa apei ( in special vara cand crapii sunt departe de substrat , putem sa ii pescuim eficient cu Pop-Up si strune lungi de pana la 2m ) , echilibrarea critica a momelilor nutritive precum peletele si boilies-urile dar si atunci cand accesam zone de pescuit pe rauri sau lacuri salbatice unde pestii tinta sunt carasul si platica , pesti care prefera de multe ori o momeala suspendata in masa apei.

Pop-Up este si o momeala excelenta de pescuit imediat dupa dezghet datorita culorilor fluo , a vizibilitatii excelente precum si a gustului dulce si aromei intense.

Recomandam Utopia Baits Pop-Up pescarilor ce fac partide dedicate la Crap , caras si platica mare pe Dunare, folosind tehnica Method Feeder.

Culorile sunt de cea mai buna calitate, Fluo , nu se degradeaza chiar daca vom utiliza o singura momeala pe toata perioada partidei. Aceeasi calitate a ingredientelor si atentia pentru procesul de fabricatie asigura integritatea si flotabilitatea momelilor Utopia Baits Pop-Up pe o durata foarte mare de timp.

Aroma este una puternica, permeabilitatea momelii permite eliberarea permanenta a substantelor solubile in apa si va asigura o atractie sporita si sanse mult mai mari la o prezentare.

Toata gama de momeli Pop-Up este aditivata cu un lichid dulce , foarte solubil in apa care in combinatie cu aromele calitative vor atrage cu siguranta atentia pestilor catre momeala si carlig.

Recipientul a fost ales special pentru a oferi acces facil la momelile din interior, avand gura mare, capacul se inchide bine si la interior, prezinta o garnitura ce etansaza perfect, mentinand momelile in cele mai bune conditii pentru lungi perioade de timp.

Utopia Baits Pop-Up Scoica au o aroma eficienta pe toate baltile si raurile din tara, in special in apele salbatice intrucat scoica reprezinta o sursa de hrana naturala si indispensabila pestilor.

 • Ideale pentru monturi de tip Snow Man
 • Rezistenta la croseta (pot fi utilizate in montura cu fir de par clasica)
 • Recomandate pentru pescuitul pe timp de vara a crapilor, in masa apei
 • Recomandate pentru crap, caras si platica
 • Aditivate cu un lichid dulce usor solubil in apa
 •  Mix de 3 culori : Galben Fluo, Roz Fluo, Portocaliu Fluo
 •  Aroma : Scoica
 •  Momeala flotanta
 •  Pot fi utilizate in orice tip de montura cu fir de par
 •  Dimensiune : 10mm
 •  Ambalaj : Borcan PET cu gura mare, prevazut cu un capac si folie de etansare pentru mentinerea momelilor proaspete
 •  Cantitate: 60ml

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare.